Technische-tekening-85%.png

Hydrauliek-sets

Hydrauliek set

Hyva hydraulieksets

CCH heeft – in nauwe samenwerking met componenten leverancier Hyva – een hydrauliekset ontwikkeld voor trekkers. De set wordt aangepast aan de eisen van verschillende soorten getrokken voertuigen, zoals kippers, walking floor of mestopleggers. Naast de standaard set kunnen verschillende opties geleverd worden zoals kleppen op de trailer of knevels.

Hydrauliekset

De hydraulieksets kenmerken zich door een optimale efficiëntie, een laag gewicht en de juiste afstemming op het hydraulische systeem van de trailer. De aluminium hydrauliektank kan aan de zijkant tegen het chassis worden gemonteerd of achter de cabine. De hydraulieksets van Hyva worden overal over de wereld gebruikt, vaak onder extreem zware omstandigheden. Door een optimale afstemming en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige componenten kan CCH een lange levensduur garanderen

IMG_1678.jpg
IMG_1672.jpg

De slimme engineers van CCH kunnen met 3D methodes de ruimte aan de trekker zo optimaal mogelijk inrichten. De voordelen daarvan komen het meest naar voren bij de opbouw van zwaartransport trekkers. Daar telt iedere beschikbare centimeter. Soms verhuist de hydrauliektank naar het frame achter de cabine. Ook de optie van snelkoppelingen voor het hydraulische systeem voor en achter een zwaartransport trekker kan door CCH worden verzorgd.

 

Vragen over

hydrauliek sets?

Of stuur een mail naar toon@cch-bv.nl