top of page
Technische-tekening-85%.png

Trekker met kraan

Trekker met kraan

Opbouw naar wens

CCH heeft voor de opbouw van autolaadkranen een modulair pontonframe ontwikkeld. Door gebruik te maken van een pontonframe is het verplaatsen van componenten aan het truckchassis meestal niet nodig. Het frame is geheel demontabel en wordt voor de montage gestraald, geschoopeerd en voorzien van een poedercoating. Het pontonframe is geschikt voor iedere kraan en het past zowel op 3- als op 4-assige trekkers. CCH kan de gehele opbouw inclusief kisten en de montage van de schotel verzorgen. Na de RDW keuring is de trekker klaar voor jarenlang gebruik.

Trekker met kraan

De opbouw van de kraan, het pontonframe en de verdere aanpassingen worden vóór de aankoop van de trekker uitvoering doorgenomen met de truckleverancier. In ieder geval wordt een 2D tekening gebruikt, maar een 3D tekening heeft de voorkeur. Na het afsluiten van de order wordt de complete opbouw in een 3D tekening verwerkt. Door een zeer goede voorbereiding worden wijzigingen tijdens het productieproces voorkomen.

IMG_4554.jpg
IMG_0308.jpg

Veiligheid staat bij CCH voorop. Daarom wordt iedere kraan geleverd met een TüV of Keboma certificaat (TCVT). Het certificaat geeft de klant de zekerheid, dat de stabiliteit onder alle omstandigheden gewaarborgd is. Omdat veiligheid een essentieel onderdeel van de bedrijfsvisie van CCH is krijgen chauffeurs en eventuele andere gebruikers van de kraan een uitgebreide instructie bij aflevering.

Informatie trekker kraan

Vragen over

trekker met kraan?

Of stuur een mail naar toon@cch-bv.nl

bottom of page