top of page

Service & onderhoud

XJKJ2174.JPG

Sneller dan het licht

Nee, zo snel zijn we niet. Maar de hele organisatie van CCH is ervan doordrongen, dat de klant met reparaties, onderhoud en keuringen kostbare tijd verliest. Tijd waarin het voertuig niet ingezet kan worden. Daarom hebben we geïnvesteerd in twee belangrijke zaken: opleiding van onze monteurs en snelle levering van de benodigde onderdelen. Een autolaadkraan is voorzien van complexe hydraulische systemen en een ingewikkeld elektronisch regelsysteem. Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk de juiste diagnose te stellen bij problemen. Dat doet CCH overigens niet alleen in Halsteren, maar steeds vaker wordt de diagnose al via de WhatsApp gesteld. Soms kan de chauffeur of de klant in eigen beheer een eenvoudig probleem oplossen, in andere gevallen stuurt CCH een compleet uitgeruste servicewagen en voor grotere reparaties is de werkplaats in Halsteren de aangewezen plaats. CCH wacht echter niet tot de vrachtwagen in Halsteren arriveert. Vaak is voor die tijd al een traject doorlopen van bestelling van onderdelen of eventueel zelfs overleg met de fabrikant van de kraan.

Een storing, schade of ander probleem kunt u bij ons melden via nummer

Een vrachtwagen met een zware autolaadkraan is een uniek product. Tijdens het onderhoud is het niet mogelijk om de truck te vervangen door een andere, zoals dat gebruikelijk is bij standaard trekkers. Daarom werkt CCH aan snelle doorlooptijden, waarbij ook de planning van de klant belangrijk is. Als het nodig is, dan werken de monteurs van CCH ook buiten de normale openingstijden gewoon door.

 

Waarom?

Omdat CCH als geen ander weet, dat voertuigen met een autolaadkraan werken volgens een strakke planning. Als de kraan niet kan komen, dan staat soms een hele ploeg mensen op een bouwplaats stil. Daarom verkoopt CCH niet alleen de allerbeste kranen, maar wordt ook het personeel continu bijgeschoold om alle ins en outs van ieder nieuw type te leren. Transport is altijd in beweging en CCH beweegt mee.

XXRN4703.JPG
IMG_5895.JPG

Altijd bij de tijd

IMG_4292.JPG

Opzoek naar de beste monteurs

Vragen over

onze service?

Of stuur een mail naar werkplaats@cch-bv.nl

bottom of page