top of page
Technische-tekening-85%.png

Laadbakken

Laadbakken

Opbouw in modules

CCH ontwikkelde in de afgelopen jaren een modulaire laadbak voor vrachtwagens met een autolaadkraan. De laadbak is door CCH én door klanten tot het uiterste beproefd. Daarbij zijn keer op keer kleine en grotere verbeteringen verwerkt in het ontwerp. Binnen het modulaire concept zijn veel opties mogelijk, maar ook speciale wensen kunnen door CCH in het ontwerp worden geïntegreerd.

Laadbakken

De gehele opbouw wordt door de ervaren engineers van CCH eerst in 3D getekend en gepresenteerd aan de klant. Na goedkeuring van het ontwerp start de fase van werkvoorbereiding en productie. De hele werkwijze is erop gericht, dat bij binnenkomst van het truckchassis direct wordt gestart met de opbouw van de laadbak. Op die manier kan CCH de snelst mogelijk levertijd garanderen.

IMG_0979.jpg
IMG_0181.jpg

Binnen het modulaire programma van de laadbak kan CCH talloze opties leveren. Een kleine greep uit het leveringsprogramma: verschillende soorten twistlocks, diverse uitvoeringen kisten, sjorogen, werklampen, opberging voor de rongen en verbredingssteunen. Kwetsbare componenten zoals verlichting en een achteruitrijcamera worden zoveel mogelijk afgeschermd om schade te voorkomen.

Informatie laadbakken

Vragen over

laadbakken?

Of stuur een mail naar toon@cch-bv.nl

bottom of page